Tech. Fun. Grow. Act. Repeat.

Een leuke bende collega’s die door een vlakke structuur met open communicatie een organisatie vormen waarin sterk werk, teamspirit en groeien centraal staan, daar gaan wij voor!

Great Place To Work.

Cultuur is iets dat je niet kan forceren maar is een gevolg van beslissingen en acties die ondernomen worden. Lees hieronder onze waarden die onze beslissingen vormgeven.

Om te toetsen of de juiste beslissingen worden genomen namen we deel aan Great Place To Work en mogen we met trots meedelen dat we het label behaalde. Dit zelfs met een tevredenheidsscore van maar liefst 94%.

Wil jij ook graag werken in een “Great Place To Work” omgeving? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures.

tech.

Dat is de essentie die ons samenbrengt van bij de start. Het zit in ons DNA, we ademen het in en uit. Het is de toolbox die we gebruiken om steeds opnieuw het verschil te maken. Altijd in evolutie en doordacht inzetbaar. Specialiseren en bij blijven is key, wij kijken naar wat morgen nog relevant is, voor ons team en onze klanten.

Fun.

Dagdagelijks sterk werk afleveren is een absoluut gegeven, maar uiteraard mag het ook plezant zijn. Een familiale sfeer op de werkvloer, een xbox spelletje tijdens de middagpauze of gezellig een wandelingetje maken om wat frisse lucht op te doen en even bij te babbelen dat is de setting die wij promoten.

Voeg hieraan onze after-work event kalender toe en leer bij op de volgende kennisdelingssessie maar have vooral fun op de familiedag BBQ, de karting cup, één van de fifa tornooien, op ons jaarlijks weekend, … en misschien wel op de top van de Mont Ventoux!

Grow.

Iedereen heeft ambities en doelstellingen, wij brengen mensen samen, faciliteren en reiken de mogelijkheden aan om dit niet in je eentje te verwezelijken maar ondersteund door een team waar je zelf deel van uitmaakt. We stimuleren en ondersteunen de professionele groeidomeinen die je zelf naar voor schuift aangevuld met de doelstellingen waar we als team naar toe werken.

Act.

Wij kiezen bewust voor een vlakke structuur met transparante en open communicatie naar iedereen. Heb je een idee, gooi het in de groep, het is altijd bespreekbaar. Neem het initiatief en bouw mee aan het team op de vlakken van kennisdeling, organisatie, nieuwe diensten, verbeterpunten, events, persoonlijke challenges, …

Onze werknemers

Exsertus is voor mij niet alleen een bedrijf dat mij professioneel heeft doen groeien en ontwikkelen, maar ook persoonlijk. Ondersteund door een jong, ervaren en dynamisch team met elk zijn eigen specialisatie, vullen we mekaar ook perfect aan in elk project.

Birgit Van Pul - Full Stack Developer

Bij Exsertus ben je een gelijke, het management is dan ook toegankelijk en alles is bespreekbaar. Wanneer er mogelijke opdrachten beschikbaar zijn, word je snel betrokken en wordt er rekening gehouden met je wensen. Van collega's kan je dezelfde professionaliteit verwachten, maar er is zeker ruimte voor plezier op één van de vele after-work activiteiten.

Jimmy Segers - Full stack developer

Wat denk jij ervan, voel je de vibe? Bekijk zeker hieronder onze vacatures

Werken bij Exsertus

Wij breiden ons team altijd graag uit met nieuwe collega's waarbij de lange termijn samenwerking primeert over de concrete opdracht.

Gedreven .Net ontwikkelaar

Sta in voor het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van robuuste kwalitatieve technische oplossingen. Je wordt…

Team as a Service. Ontwikkel mee aan de nieuwste oplossingen binnen een dedicated Exsertus team

Ben jij de versterkende factor die we zoeken in ons projectteam? Ben jij een teamspeler…

Cloud-Native DevOps Engineer

Als Cloud-Native DevOps Engineer ondersteun en begeleid je het beheer en de ontwikkeling van cloud…

Azure Cloud Architect

Wij zijn op zoek naar architecten of senior ontwikkelaars die een focus hebben of willen…

Functionele Analist

Wij zijn op zoek naar mensen die interesse hebben in de functionele werking van applicaties…

Sales Manager

Exsertus, onderdeel van de Cronos Group, is op zoek naar een gedreven Sales Manager die…

Spontaan solliciteren

Ben je ervan overtuigd dat je ons team kan versterken in een rol die niet is beschreven? Laat een berichtje achter en we contacteren je zeker!

Benieuwd. Curieus.
Nieuwsgierig.

Spreekt Exsertus je aan? Connecteer hier alvast met je toekomstige collega’s of neem een kijkje achter de schermen van ons bedrijf.