Samen bereiken we altijd meer.

Elk project, elke opdracht en elke klant is anders maar we vinden altijd wel een passende samenwerkingsvorm. Wij werken volgens de gangbare principes in de wereld van softwareontwikkeling en bieden onze diensten aan met ruimte voor flexibiliteit afgestemd op uw specifieke noden.

Deze klanten vertrouwden al op onze diensten.

Klanten vertellen

Meer dan 75% van onze klanten werken met het Mediahuis Klantenportaal dat we samen met Exsertus hebben ontwikkeld. Het Exsertus team heeft de behoeften van onze markt kunnen vertalen in het Mediahuis Klantenportaal. Zowel interne klanten als externe klanten zijn hier heel tevreden over. Dit zet ons als Mediabedrijf in de verf als servicegericht en vooruitstrevend in de uitvaartsector.

Evy Nulens - Mediahuis

Getalenteerde ontwikkelaars, duidelijke afspraken en open communicatie. Als je al die dingen goed doet kan het niet fout gaan, daardoor werk ik alvast veel en graag samen met Exsertus.

Filip Francken - InspireX

Wij stellen de no-nonsense aanpak en de pragmatiek op prijs die Exsertus hanteert om tot een werkbare en kwalitatieve oplossing te komen.

Bruno De Geest - ZNA - Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

ZNA – Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

ZNA – Ziekenhuis Netwerk Antwerpen

UCB

UCB

Centexbel

Centexbel

Riziv

Riziv

SD Worx

SD Worx

BOSS Paints

BOSS Paints

Benieuwd. Curieus.
Nieuwsgierig.

Spreekt Exsertus je aan? Connecteer hier alvast met je toekomstige collega’s of neem een kijkje achter de schermen van ons bedrijf.