Digital. Frontend. Backend. Anything.

Wij maken samen met u een selectie van degelijke en courant gebruikte technologieën voor het bouwen van de volledige oplossing of enkel voor het frontend of het backend gedeelte. Het Microsoft .NET framework ligt veelal aan de basis van onze oplossingen omdat het een stabiel, veelzijdig en makkelijk integreerbaar platform is en daarbovenop een vaste waarde is!

Azure Functions

Ontwikkel efficiënter met een event-driven, serverless compute platform dat helpt bij het oplossen van complexe orkestratieproblemen. Ontwikkel en debug lokaal zonder extra instellingen, implementeer en werk op schaal in de cloud en integreer services met behulp van triggers en bindings.

Azure CosmosDB

Azure Cosmos DB is een volledig beheerde NoSQL-databaseservice voor de ontwikkeling van moderne apps. Krijg gegarandeerde responstijden van slechts enkele milliseconden en een beschikbaarheid van 99,999 procent, ondersteund door SLA’s, automatische en directe schaalbaarheid

Azure SQL Server

Kies voor een uitmuntend, geïntegreerd SQL-platform dat is gebouwd op de toonaangevende Microsoft SQL Server-engine en voorziet in onbeperkte schaalbaarheid en intelligente prestaties en beveiliging. Bouw uiterst schaalbare cloudservices door hier gebruik van te maken voor uw bedrijfskritische SQL Server-workloads.

Azure App Services

Met Azure App Service kunt u sneller apps maken met een unieke cloudservice zodat u snel en eenvoudig web-apps en mobiele apps op bedrijfsniveau kunt maken voor elk platform of apparaat en deze kunt implementeren in een schaalbare en betrouwbare cloudinfrastructuur.

React

Op JavaScript gebaseerde front-end bibliotheken, om een SPA te ontwikkelen, dat initieel werd ontwikkeld door Meta (Facebook) en nadien open source is geworden op GitHub.

Angular

Een op TypeScript gebaseerd front-end framework, om een SPA te ontwikkelen, dat wordt onderhouden door het Angular Team van Google en een gemeenschap van individuen en bedrijven.
Angular is zeer populair in combinatie met .net core als backend technologie.

.net Core

Een gratis en opensource framework om applicaties te ontwikkelen voor Windows, Linux, en macOS besturingssystemen. Het is een cross-platform-opvolger van het .NET Framework. Migraties van .net Framework naar .net core zijn zeker mogelijk.

Single Page Application

Een Single Page Application (SPA) is een webapplicatie of website met het doel een vlotte gebruikerservaring te bieden, die te vergelijken is met software die je installeert op je computer. Er zijn diverse technieken beschikbaar om een Single Page Application te bouwen waar we vanuit Exsertus altijd een bestaand framework zullen gebruiken zoals bijvoorbeeld Angular, React, …

Azure SignalR

Met de Azure SignalR-service kunt u communicatie in realtime toevoegen aan uw webtoepassing; dit is net zo eenvoudig als het inrichten van een service – u hoeft geen expert te zijn op het gebied van communicatie in realtime!

ASP.NET MVC

De MVC implementatie van Microsoft. MVC is een ontwerppatroon dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code.