Maximaliseer je Azure-investering met onze gratis cloud cost scan.

Wij analyseren jouw cloudinfrastructuur om verborgen kosten, resourceverspilling en inefficiënties te onthullen. Klaar om jouw Azure prestaties te optimaliseren en terwijl kosten te besparen? Zet vandaag de stap naar een kostenefficiëntere toekomst!

Cloud-cost-scan-graph

Waarom een cloud cost scan laten uitvoeren.

Nog niet overtuigd van het laten uitvoeren van een gratis scan? Wij zetten hieronder alvast de belangrijkste voordelen van een Azure cloud cost scan voor jou op een rijtje:

Kostenbesparingen
Identificeer en elimineer onnodige uitgaven om je budget efficiënter te benutten.

Efficiënte Resourceallocatie
Benut je cloudresources optimaal waardoor je verspilling kan minimaliseren.

Transparante inzichten
Krijg diepgaand inzicht in jouw kostenstructuur en trends die je helpen om weloverwogen strategische beslissingen te nemen.

Meer weten over het nut van Azure Cloud Cost Optimization? Lees hier onze blog.

Wat mag je verwachten.

Kick-off meeting

We starten onze gratis scan met een persoonlijk gesprek van 30 minuten om jouw behoeften te begrijpen en om de scope van de cloud cost scan te bepalen.

Grondig onderzoek

Ons team van experts duiken gedurende 3 uur diep in je Azure cloudomgeving om je kostenstructuur inzichtelijk te maken en optimalisaties op te sporen.

Presentatie van de resultaten

Na het onderzoek krijg je een 30-minuten presentatie van onze bevindingen, besparingsstrategieën en een concreet stappenplan voor verdere optimalisatie.

Cloud-cost-scan-check
Cloud-cost-scan-euro

Hoe we te werk gaan.

Kostenanalyse

We brengen jouw cloudkosten in kaart en ordenen deze van groot naar klein zodat je exact weet waar jouw budget naartoe gaat en waar er ruimte voor verbetering is. Hiervoor gebruiken we Azure Cost Management.

Volledige maand als basis

We analyseren de data afkomstig uit de meest recente volledige maand waardoor je een nauwkeurig beeld krijgt van je kosten.

Kostentrend

We tonen je voor één subscription hoe je azure cloudkosten zich ontwikkeld hebben over de voorbije 6 maanden zodat je patronen en veranderingen kan identificeren.

Verwacht besparingspotentieel

We schetsen een duidelijk beeld van de mogelijke besparingen zodat je meteen het potentieel van deze cloud cost scan kan zien. Een van de tools die we hiervoor gebruiken is de Azure Price Calculator om te bekijken of bepaalde wijzigingen in consumptieplan mogelijk zijn en hoeveel de besparing kan zijn.

Open communicatie. Duidelijke afspraken. Pragmatische aanpak.

Cloud Cost Scan succesverhaal.

Met onze efficiënte Cloud Cost Scan helpen we onze klanten om hun cloud uitgaven in kaart te brengen en te optimaliseren.
Ontdek hieronder hoe één van onze klanten tot € 5.500 per maand bespaarde dankzij ons Cloud Cost Optimization traject.

✔️ De uitdaging: overbodige cloud kosten zonder duidelijk inzicht
Onze klant had geen duidelijk overzicht van de uitgaven voor cloudresources waardoor deze niet efficiënt werden ingezet en dus onnodige kosten met
zich mee brachten.

✔️ Onze aanpak: gerichte analyse en strategische optimalisaties
We schakelden de expertise van onze Cloud specialist in om de cloud-infrastructuur van de klant duidelijk in kaart te brengen. Hierdoor konden we
niet-efficiënt ingezette recources en ongebruikte capaciteit snel identificeren en een plan ter optimalisatie uitwerken.

✔️ Het resultaat: 33% besparing op cloud kosten
In ons gedetailleerd optimalisatieplan werd duidelijk dat de klant zijn maandelijkse cloudkosten met maar liefst 33% kon verlagen. Dit kwam neer op
een besparing van € 5.500 per maand.

Optimaliseer. Bespaar. Herhaal.

Azure Cloud Scan

Wil jij ook profiteren van onze tijdelijke gratis Azure Cloud Scan? En hierdoor je Azure omgeving maximaliseren?

Laat dan snel je gegevens na door dit formulier in te vullen zodat we zo spoedig mogelijk contact met je kunnen opnemen!

Vraag nu jouw gratis cloud cost scan aan.