Bruno De Geest

Wij stellen de no-nonsense aanpak en de pragmatiek op prijs die Exsertus hanteert om tot een werkbare en kwalitatieve oplossing te komen.

Filip Francken

Getalenteerde ontwikkelaars, duidelijke afspraken en open communicatie. Als je al die dingen goed doet kan het niet fout gaan, daardoor werk ik alvast veel en graag samen met Exsertus.

Jimmy Segers

Bij Exsertus ben je een gelijke, het management is dan ook toegankelijk en alles is bespreekbaar. Wanneer er mogelijke opdrachten beschikbaar zijn, word je snel betrokken en wordt er rekening gehouden met je wensen. Van collega’s kan je dezelfde professionaliteit verwachten, maar er is zeker ruimte voor plezier op één van de vele after-work activiteiten.

Birgit Van Pul

Exsertus is voor mij niet alleen een bedrijf dat mij professioneel heeft doen groeien en ontwikkelen, maar ook persoonlijk. Ondersteund door een jong, ervaren en dynamisch team met elk zijn eigen specialisatie, vullen we mekaar ook perfect aan in elk project.

Evy Nulens

Meer dan 75% van onze klanten werken met het Mediahuis Klantenportaal dat we samen met Exsertus hebben ontwikkeld. Het Exsertus team heeft de behoeften van onze markt kunnen vertalen in het Mediahuis Klantenportaal. Zowel interne klanten als externe klanten zijn hier heel tevreden over. Dit zet ons als Mediabedrijf in de verf als servicegericht en […]