Digital. Frontend. Backend. Anything.

Wij maken samen met u een selectie van degelijke en courant gebruikte technologieën voor het bouwen van de volledige oplossing of enkel voor het frontend of het backend gedeelte. Het Microsoft .NET framework ligt veelal aan de basis van onze oplossingen omdat het een stabiel, veelzijdig en makkelijk integreerbaar platform is en daarbovenop een vaste waarde is!

Azure Functions

Ontwikkel efficiënter met een event-driven, serverless compute platform dat helpt bij het oplossen van complexe orkestratieproblemen. Ontwikkel en debug lokaal zonder extra instellingen, implementeer en werk op schaal in de cloud en integreer services met behulp van triggers en bindings.

Azure CosmosDB

Azure Cosmos DB is een volledig beheerde NoSQL-databaseservice voor de ontwikkeling van moderne apps. Krijg gegarandeerde responstijden van slechts enkele milliseconden en een beschikbaarheid van 99,999 procent, ondersteund door SLA’s, automatische en directe schaalbaarheid

Azure SQL Server

Kies voor een uitmuntend, geïntegreerd SQL-platform dat is gebouwd op de toonaangevende Microsoft SQL Server-engine en voorziet in onbeperkte schaalbaarheid en intelligente prestaties en beveiliging. Bouw uiterst schaalbare cloudservices door hier gebruik van te maken voor uw bedrijfskritische SQL Server-workloads.

Azure App Services

Met Azure App Service kunt u sneller apps maken met een unieke cloudservice zodat u snel en eenvoudig web-apps en mobiele apps op bedrijfsniveau kunt maken voor elk platform of apparaat en deze kunt implementeren in een schaalbare en betrouwbare cloudinfrastructuur.