Digital. Frontend. Backend. Anything.

Wij maken samen met u een selectie van degelijke en courant gebruikte technologieën voor het bouwen van de volledige oplossing of enkel voor het frontend of het backend gedeelte. Het Microsoft .NET framework ligt veelal aan de basis van onze oplossingen omdat het een stabiel, veelzijdig en makkelijk integreerbaar platform is en daarbovenop een vaste waarde is!

Azure Functions

Ontwikkel efficiënter met een event-driven, serverless compute platform dat helpt bij het oplossen van complexe orkestratieproblemen. Ontwikkel en debug lokaal zonder extra instellingen, implementeer en werk op schaal in de cloud en integreer services met behulp van triggers en bindings.

Azure App Services

Met Azure App Service kunt u sneller apps maken met een unieke cloudservice zodat u snel en eenvoudig web-apps en mobiele apps op bedrijfsniveau kunt maken voor elk platform of apparaat en deze kunt implementeren in een schaalbare en betrouwbare cloudinfrastructuur.

React

Op JavaScript gebaseerde front-end bibliotheken, om een SPA te ontwikkelen, dat initieel werd ontwikkeld door Meta (Facebook) en nadien open source is geworden op GitHub.

Angular

Een op TypeScript gebaseerd front-end framework, om een SPA te ontwikkelen, dat wordt onderhouden door het Angular Team van Google en een gemeenschap van individuen en bedrijven.
Angular is zeer populair in combinatie met .net core als backend technologie.

Single Page Application

Een Single Page Application (SPA) is een webapplicatie of website met het doel een vlotte gebruikerservaring te bieden, die te vergelijken is met software die je installeert op je computer. Er zijn diverse technieken beschikbaar om een Single Page Application te bouwen waar we vanuit Exsertus altijd een bestaand framework zullen gebruiken zoals bijvoorbeeld Angular, React, …

ASP.NET MVC

De MVC implementatie van Microsoft. MVC is een ontwerppatroon dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code.