Digital. Frontend. Backend. Anything.

Wij maken samen met u een selectie van degelijke en courant gebruikte technologieën voor het bouwen van de volledige oplossing of enkel voor het frontend of het backend gedeelte. Het Microsoft .NET framework ligt veelal aan de basis van onze oplossingen omdat het een stabiel, veelzijdig en makkelijk integreerbaar platform is en daarbovenop een vaste waarde is!

.net Core

Een gratis en opensource framework om applicaties te ontwikkelen voor Windows, Linux, en macOS besturingssystemen. Het is een cross-platform-opvolger van het .NET Framework. Migraties van .net Framework naar .net core zijn zeker mogelijk.

Azure SignalR

Met de Azure SignalR-service kunt u communicatie in realtime toevoegen aan uw webtoepassing; dit is net zo eenvoudig als het inrichten van een service – u hoeft geen expert te zijn op het gebied van communicatie in realtime!

ASP.NET MVC

De MVC implementatie van Microsoft. MVC is een ontwerppatroon dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code.